Regaining Compromise - I Wanna Be Loved

Sova i en skön säng

Jag längtar så himla mycket till det är dags att gå hem. Jag och Danne är väl dem enda som vanligt som stannar hela dagen enda till kl 5. Alla ska gå hem tidigare idag och kommer nästan sitta ensam kvar här, tiden går så sakta då. Malin ska gå tidigare för att det är lucia på dagis, Fredrik ska också gå tidigare för att det är lucia på dagis. Micke ska gå tidigare för att han ska hämta sina barn på dagis, dem hade lucia igår och då gick han tidigare. 

Va inne i en butik här om dagen som hade grymt sköna sängar. Jag behöver egentligen inte en ny säng men jag vart så himla kär i dem så jag tror nästan att jag ska köpa en till mig själv i julklapp. 

Börjar bli sjuk, jag känner mig inte så täppt i nästan endast svullen i bihålorna, jobbigt.